Μήνυμα Δημάρχου

    

   Αγαπητοί συνδημότες , κάτοικοι και φίλοι της Αίγινας , σας καλωσoρίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου   της Αίγινας . Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις δραστηριότητες του Δήμου .

           Η νέα Δημοτική Αρχή της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής ανάλαβε από 1η Σεπτεμβρίου 2014 και για την επόμενη πενταετία την υποχρέωση και το καθήκον να κατευθύνει τις τύχες του ιστορικού μας νησιού πρός ενα καλύτερο μέλλον , σε πείσμα των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και η Τοπική αυτοδιοίκηση στο σύνολο της .
          Ξεκινάμε με δύναμη , θάρρος , πίστη στην αποστολή που έχουμε αναλάβει και προσηλωμένοι στους στόχους μας .  Ζητούμε την συνεργασία και την βοήθεια από τον κάθε πολίτη , κάτοικο ή επισκέπτη του νησιού μας σε μία συλλογική προσπάθεια για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς .
         Η “πόρτα “ του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων είναι πάντοτε ανοικτή και οι υπάλληλοι του Δήμου θα σας εξυπηρετήσουν με προθυμία , Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις δημιουργικές προτάσεις σας και να δεχθούμε την καλόπιστη κριτική σας .
                                                                   Η Αίγινα αξίζει την αγάπη όλων μας .
 
                                                                                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ