ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ανακοίνωση 28/7/2017

Κατα την συνεδρίαση της Επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων για τον παιδικό σταθμό ( σχ. ετος 2017-18 ) στις 27/7/2017  έγινε η  εξέταση των  αιτήσεων που έχουν υποβληθεί με πρόγραμμα ΕΣΠΑ  μέσω ΕΕΤΑΑ .  Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν  τηλεφωνικά για να προχωρήσουν στην υπογραφή των  συμβάσεων .

ανακοινωση 10/7/2017
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ –  Τελειώνει στίς  13/7/2017 η προθεσμία που έχει δοθει σε όσους ωφελούμενους VOUCHER  επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στον Δημοτικό Σταθμό του Δήμου για το έτος 2017-18 . Σύμφωνα με την μοριοδότηση που εχει δοθει από ΕΕΤΑΑ θα εισαχθούν οι 20 πρωτοι αφελούμενοι με κριτήριο την μοριοδότησή τους . Από την ΕΕΤΑΑ δεν εχουν χορηγηθεί στον Δήμο τα ονόματα των ωφελουμένων αλλά μόνο ο κωδικός VOUCHER. Κατά συνέπεια η αίτηση στον Δήμο και η προσκόμιση του VOUCHER  με τα στοιχεία ωφελουμένου και παιδιού είναι απαραίτητα για την κατοχύρωση της θέσης σύμφωνα με την μοριοδότηση .

…………………

Πρόσκληση για υποβολή οικ. προσφοράς για μικροφωνική και φωτισμό στον παιδικό Σταθμό για ανάγκες ετήσιας γιορτής λήξης περιόδου

…………………..

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣMΟΥ & ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΙΓΙΝΑ 5/7/2017
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ απ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοσιεύθηκαν σήμερα 5/7/2017 οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων της δράσης “ Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” Παρακαλούμε να διαπιστώσετε μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ αν είστε δικαιούχοι .
Οι οδηγίες της ΕΕΤΑΑ για τούς οφελούμενους είναι :

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας στον Δήμο Αίγινας ( Πρωτόκολλο ) από 6/7/2017 εως και 13/7/2017 σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες .

Η αίτηση σας είναι επίσης υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεστε πλήρως τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας και οτι ¨ η διαδικασιία της σύζευξης είναι ενδεικτική και δεν παράγει δεσμευτικά αποτελέσματα τόσο για τον Φορέα/ Δομή όσο και για τον ωφελούμενο της αξίας τοποθέτησης ( Voucher) “ .
Η εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος
Αικατερίνη Σαλπέα

Share