ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ανάρτηση Δασικού Χάρτη περιοχών τοπικών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αίγινας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: « Ανάρτηση Δασικού Χάρτη περιοχών τοπικών δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Αίγινας »

Ανακοινώνεται ότι με την με Α.Δ.Α.: ΩΞΕ1ΟΡ1Κ-Ε9Τ ταυτάριθμη απόφαση , αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής
αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε., ο δασικός χάρτης περιοχών τοπικών δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Αίγινας
της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της
Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 3889/2010 (Φ.Ε.Κ. 182Α’), όπως ισχύει.
Για τον αναρτημένο δασικό χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε( https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx), μέσω της οποίας, και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού. Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική εντός εξήντα (60) ημερών και ξεκινά την 24η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή με καταληκτική ημερομηνία την 24η Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα.

Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρεκτείνεται κατά 20 ημέρες, με καταληκτική ημερομηνία προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων την 15η Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα. Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων.

Δικαίωμα υποβολής αντίρρησης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι Ο.Τ.Α., εφόσον επικαλούνται εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα επί της αμφισβητούμενης δασικής, χορτολιβαδικής και βραχώδους ή πετρώδους έκτασης.

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σ.Υ.Α.Δ.Χ (Δασαρχείο Πειραιά, Αγ.Διονυσίου 5,18545-Πειραιάς,τηλ.επικ.2104179085).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας