Βράβευση του  αθλητή κ. Βασίλη Ζαμπέλη από τον Δήμο .

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

zampelis2Τελετή βράβευσης του κ. Βασίλη Ζαμπέλη πραγματοποιήθηκε χθές 10/3/2016 και ώρα 13.30 στο νέο Δημαρχείο Αίγινας ( Οινώνης 3 ) στο Γραφείο Δημάρχου . Η βράβευση του καταξιωμένου αθλητή , προπονητή του ΟΑΚ Αίγινας πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Αίγινας , της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ( ΚΕΔΑ ) και του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού         ( ΔΑΟΑ ) προκειμένου να τιμηθεί για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά του στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού .
Σε σύντομες ομιλίες τους ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Γιάννης Ζορμπάς αναφέρθηκαν τόσο στις αθλητικές διακρίσεις του κ. Ζαμπέλη , σε Ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην σημαντική προσφορά του στίς πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις στο νησί της Αίγινας και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών .
Τον κ. Βασίλη Ζαμπέλη βράβευσαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης , ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο Πρόεδρος ΔΑΟΑ κ. Σταμάτης Μαρμαρινός ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Δέδες και Κων/νος Γενίτσαρης , η Γραμματεύς ΔΣ κα Καίτη Σαλπέα – Στάθη , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελευθέριος Πάλλης , Γεώργιος Μούρτζης , Στυλιανός Θεριανός ,Αγής Μαρμαρινός .
. Επίσης ο κ. Παναγιώτης Μαρίνης , εικαστικός , προσέφερε μικρό λίθινο γλυπτό με αναπαράσταση του ” εγκοίλου ” από το αρχαίο νόμισμα της Αίγινας τη ” χελώνη ” το οποίο επέδωσε στον βραβευθέντα ο κ. Δήμαρχος .

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

[foogallery id=”420″]

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας