Οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Αίγινα

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή Δημοτών και επισκεπτών οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Αίγινα ( πόλη – Εδρα του Δήμου και Δημοτικές Κοινότητες ) .  Σύμφωνα με το πρόγραμμα    του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το εωθινό από τους Ναυτοπροσκόπους , ακολούθησε η επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια η εκδήλωση στο Μνημείο των Ηρώων με επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων .
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση  στην παραλιακή οδό Λ. Δημοκρατίας και οι παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αίγινας .  Το απόγευμα οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την λαμπαδηφορία στην Λ. Δημοκρατίας από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων .
Ο Δήμος ευχαριστεί όσουν βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων , ιδιαίτερα τον Μουσικό Σύλλογο ΜΟΥΣΑ , το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων , τους πολιτιστικούς Συλλόγους και τον τελετάρχη κ. Λορέντζο , τον εκφωνήσαντα τον πανηγυρικό κ. Σταυρόπουλο  , τούς καθηγητές των Σχολείων  και τούς υπαλλήλους του Δήμου για την βοήθεια τους στην οργάνωση των χώρων .

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας