ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, παρατείνει την καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων για τον ορισμό του Προέδρου και του Αναπληρωτή αυτού της Διοικούσας Επιτροπής των Τομέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου έως την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας.
Κατά τα λοιπά η υπ’ αριθμ. ΔΑΑΔ 55520/10-10-2019 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον ορισμό του Προέδρου και Αναπληρωτή αυτού της Διοικούσας Επιτροπής των Τομέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου (ΑΔΑ: ΩΖΟΗ469Η2Ξ-ΜΟΜ) ισχύει ως έχει.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΗΣ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΪΛΟΣ

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας