Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                         ΑΙΓΙΝΑ 2/9/2019

Πραγματοποιήθηκε  την  31/8/2019 η προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής Αίγινας, Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Τιμές κατά την είσοδο των προς ορκωμοσία Δημάρχου και Δημοτικών – Κοινοτικών Συμβούλων απέδωσε κατά την είσοδο στον χώρο η μπάντα του Μουσικού Συλλόγου “ΜΟΥΣΑ”.

Στη συνέχεια έγινε ανάγνωση των ονομάτων των πρός ορκωμοσία Δημάρχου και Συμβούλων σύμφωνα με τις αποφάσεις του Πρωτοδικείου Πειραιά γιο τα αποτελέσματα των τελευταίων Δημοτικών εκλογών και ακολούθησε η διαδικασία της ορκωμοσίας με θρησκευτικό όρκο από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Υδρας Σπετσών Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ και η διαδικασία ορκωμοσίας με πολιτικό όρκο των Συμβούλων που το είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά. . Οι ορκισθέντες υπέγραψαν εν συνεχεία το σχετικό πρακτικό . Για όσους Δημοτικούς – Κοινοτικούς Συμβούλους δεν κατέστη δυνατή η παρουσία και ορκωμοσία τους για εύλογους λόγους , αυτή θα πραγματοποιηθεί εντός των προβλεπομένων προθεσμιών στο Δημαρχείο Αίγινας

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία και τις ευχές πρός την νέα Δημοτική Αρχή του Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ και την ομιλία του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά ο οποίος στη σύντομη ομιλία του έθεσε τις στόχους , τις προτεραιότητες και τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοτικής Αρχής.

Την τελετή ορκωμοσίας παρακολούθησε πλήθος Δημοτών και φίλων της Αίγινας και τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Νικόλαος Μανωλάκος της Ν.Δ. και Θεόδωρος Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Καραγιάννης, ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Φραγκούλης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Σουλιώτης, ο Διοικητής της βάσης του Τούρλου κ. Κλώνος, εκπρόσωποι Συλλόγων , Σωματείων και φορέων

Ακολούθησε κέρασμα στην μικρή αυλή του Λαογραφικού Μουσείου

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας