ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ε.Δ.Α. – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ 11ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου, η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Α, προσκάλεσαν τους εθελοντές της 11ης Γιορτής Φιστικιού, με σκοπό να τους βραβεύσουν και να τους απονείμουν το ελάχιστο, για την δική τους μεγάλη προσφορά.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Σαλπέα, η οποία μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ο.Ε. καθώς και την υπεύθυνη των εθελοντών. Στην συνέχεια τον λόγο για χαιρετισμό έδωσε, στον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ζορμπά, ο οποίος ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους εθελοντές και όλους τους συντελεστές για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης.

Η βράβευση, ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών ενθυμίων, για την πολύτιμη προσφορά τους, στις υπεύθυνες των εθελοντών τα τελευταία χρόνια κ. Εύη Μεθενίτη και κ. Διονυσία (Ντένα) Λεούση.

Τα τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές παρέδωσαν, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ζορμπάς, ο τ. Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο κ. Γιώργος Μούρτζης-Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α, ο κ. Γιώργος Καλόφωνος- μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α. η κ. Σαλπέα Καίτη και η κ. Δέσποινα Σακκιώτη.

Στην εκδήλωση εκτός των προαναφερθέντων,παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού μας.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων όλοι οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στον υπέροχο προαύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου όπου τους περίμεναν καταπληκτικά εδέσματα και ποτά .

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν και ιδιαίτερα το Aegina Portal για την κάλυψη της εκδήλωσης, και το Ζαχαροπλαστείο «Αιάκειον» για την προσφορά του catering.

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας