ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΙΓΙΝΑ, 05/04/2016

       Ο Δήμαρχος Αίγινας παραβρέθηκε χθες 04/04/2016 στην συνεδρίαση – σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Χατζηπέρο Παναγιώτη έπειτα από πρόσκληση δική του και της εντεταλμένης Περιφερειακής συμβούλου σε θέματα τουριστικής προβολής κυρίας Δημοπούλου Ελένης.
Το θέμα που απασχόλησε τους Δημάρχους του Αργοσαρωνικού ήταν η διερευνητική συζήτηση αναφορικά με τη διοργάνωση τριήμερης παρουσίασης των Νησιών του Αργοσαρωνικού ως προορισμού για ολιγοήμερες διακοπές στο Αθηναϊκό και όχι μόνο κοινό, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος στις αρχές Ιουνίου.
        Ο Δήμαρχος Αίγινας κατέθεσε τους προβληματισμούς του και τόνισε ότι διαχρονικά δεν έχει δοθεί η απαιτούμενη αντιμετώπιση που πρέπει από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, καθότι ο τουρισμός είναι η μόνη πηγή εσόδων σε μία νησιώτικη περιοχή. Ενώ η οικονομία της χώρας βάλλεται από παντού και ενώ βρισκόμαστε ήδη στην έναρξη της θερινής περιόδου, δυστυχώς ακόμα δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες νόμιμες διαδικασίες για την εκμίσθωση αιγιαλού και παραλίας με αποτελέσματα που σε λίγο σε καιρό θα είναι έντονα ορατά στις νησιωτικές περιοχές.
        Ωστόσο, η Αίγινα δήλωσε παρόν και δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθούν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες σε τοπικό επίπεδο για την συμμετοχή του νησιού μας σε μία τέτοια εκδήλωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Share