Εναρξη εργασιών του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φυσικών στην Αίγινα

page_phisikonΟ Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης κήρυξε χθες 17/3/2016 την έναρξη εργασιών του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης Φυσικών που πραγματοποιείται στην Αίγινα από 17 έως 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 .

Οι εργασίες ξεκίνησαν στο κινηματοθέατρο ΤΙΤΙΝΑ το οποίο ήταν κατάμεστο από νεαρούς φοιτητές και τούς καθηγητές τους . Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Νίκος Οικονόμου  χαιρέτησε την έναρξη του Συνεδρίου όπως επίσης και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αίγινας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Πούντος. Εκτός από τον χώρο του κινηματογράφου Τιτίνα εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Λαογραφικό Μουσείο και στο Γενικό Λύκειο Αίγινας .

Εκ μέρους των Συνέδρων την έναρξη των εργασιών χαιρέτησαν επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Φυσικών κ. Θεοδοσίου , οι Αντιπρόεδροι της ΕΕΦ κ.κ. Φιλντίσης και Τσιτομενέας. Επίσης χαιρετισμό έκανε ο κ. Πετρώφ εκ μέρους της Ένωσης Βούλγαρων Φυσικών .

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου σύμφωνα με τούς υπολογισμούς των διοργανωτών αναμένεται να επισκεφτούν την Αίγινα περισσότεροι από 1000 Σύνεδροι οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις του Συνεδρίου να γνωρίσουν την Αίγινα της Ιστορίας , της παράδοσης, της φιλοξενίας και της ιδιαίτερης ομορφιάς του νησιώτικου τοπίου

Δείτε παρακάτω το video με την ομιλία του Δημάρχου και την κήρυξη της έναρξης του Συνεδρίου

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας