Επίσκεψη Βουλευτού κας  Ελένης Σταματάκη  και σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Αίγινας

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                           ΑΙΓΙΝΑ 23/3/2017

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στίς 2.30 μμ στο Δημαρχείο Αίγινας με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης σε Αίγινα και Αγκίστρι από την Βουλευτή Σύριζα της περιφέρειας μας κα Ελένη Σταματάκη .

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης , η Βουλευτής κα Ελένη Σταματάκη , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεννίτσαρης Κώστας και Δέδες Ευάγγελος , ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Νίκος Οικονόμου, η Δημ. Σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ζορμπάς Ιωάννης , ο Δημ. Σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής και ο εκπρόσωπος Σύριζα Αίγινας .

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αρχικά αναφορά από τον κ. Δήμαρχο σε όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι με τη σειρά τους αναφέρθηκαν στους τομείς αρμοδιότητός τους . Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν τον σταθμό μεταφόρτωσης , το θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων , το θέμα της μεταστέγασης του Α.Τ. Αίγινας σε κατάλληλο χώρο και το θέμα Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού , στα θέματα παιδείας , στο θέμα της λειτουργίας κατάλληλου πλωτού μέσου για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών , όπως αυτό συζητήθηκε στην τελευταία συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή .

Επίσης έγινε σχετική ενημέρωση για τιίς εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος για τον εφετινό εορτασμό έτους Νίκου Καζαντζάκη κ.α.

Η κ. Ελένη Σταματάκη βεβαίωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περιοχή των νησιών του Αργοσαρωνικού και ζήτησε την συνεχή ενημέρωσή της για την πορεία ολοκλήρωσης όλων των αιτημάτων της Αίγινας , υποσχόμενη να προσφέρει όποια βοήθεια ζητηθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της .

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε την κα Σταματάκη για την επίσκεψή της στην Αίγινα και υπογράμμισε ότι η πολύ καλή συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια , την Αντιπεριφέρεια και τούς Βουλευτές της περιοχής μας , είναι δεδομένη και δημιουργική με σκοπό την βελτίωση των υποδομών του νησιού και της ζωής των κατοίκων και επισκεπτών .

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας