Η Αίγινα πιο καθαρή από ποτέ .

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                     Αίγινα 28 Αυγούστου 2015

Η ΑΙΓΙΝΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης στούς Δημάρχους που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και με πνεύμα αλληλεγγύης στο κάλεσμα του Δήμου και συνέδραμαν μαζί με την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και τούς εθελοντές ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών . Πρόβλημα που είχε κυρίως , αλλά όχι μόνο , σαν αιτία τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις της κεντρικής Διοίκησης σε πολλά θέματα που αφορά την μεταφορά με τα πλοία , το κόστος της μεταφοράς , την δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού και πολλά άλλα .

Και τώρα που το νησί , κατά γενική ομολογία , έχει απαλλαχθεί από το βάρος των απορριμμάτων και η αποκομιδή των σκουπιδιών έχει μπει στούς κανονικούς ρυθμούς , τι συμβαίνει ώστε κάποιοι γνωστοί και άγνωστοι “ φίλοι “ της Αίγινας να συνεχίζουν τις ψευδολογίες και την αήθη τακτική των ψιθύρων περί σκουπιδιών ;     και δυστυχώς μαζί με αυτούς δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι , οι οποίοι ή απληροφόρητοι είναι ή συνεχίζουν να πωλούν ένα ανύπαρκτο θέμα ή συνεχίζουν απλώς από κεκτημένη ταχύτητα .

Περιμένουμε από όλους αυτούς που φρόντισαν να διογκώσουν ώς εκεί που δεν πρέπει ένα υπαρκτό μεν αλλά διαχειρίσιμο θέμα σε “ ελληνική τραγωδία “ , να βγουν ευθαρσώς και να πουν  “ Η Αίγινα είναι καθαρή , είναι όμορφη , είναι ένας ιδανικός τόπος να κάνετε τις διακοπές σας γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο και το Φεστιβάλ Φιστικιού ( 14-17 Σεπτεμβρίου ) θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία για τούς επισκέπτες του νησιού . “

Περιμένουμε λοιπόν την θετική σας ανταπόκριση  , κύριοι , που φροντίσατε τις προηγούμενες ημέρες να δυσφημήσετε την Αίγινα και να ασκήσετε ανέξοδη κριτική αντί να βοηθήσετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής στην επίλυση του προβλήματος .
Θα την έχουμε ;

Από τον Δήμο Αίγινας

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας