Θετική εξέλιξη στο θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού με αποφάσεις του ΣτΕ 

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίγινα 21/6/2015

Θετική εξέλιξη για την πορεία υλοποίησης του μεγάλου έργου για την Αίγινα , της σύνδεσης με τον υποθαλάσσιο αγωγό της ΕΥΔΑΠ μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβληθεί από ενδιαφερόμενους αναδόχους κατασκευής .

Μετά την απόφαση ακολουθεί κανονικά σε εύλογο χρόνο το άνοιγμα των προσφορών και η σχετική ανάθεση.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Τάκης Χατζηπέρος μίλησαν χθές σχετικά με την τελευταία αυτή θετική εξέλιξη χαρακτηρίζοντας την ώς :

«Ένα αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του κορυφαίου έργου πνοής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων πραγματοποιήθηκε χθες. Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των υποψήφιων αναδόχων του έργου της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Με τις αποφάσεις αυτές ανοίγει ο δρόμος για την αποσφράγιση και των οικονομικών προσφορών προκειμένου να επιλεγεί ο ανάδοχος του έργου. Από εδώ και στο εξής οι διαδικασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι με ατελείωτη υπερωριακή εργασία και προσπάθεια ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, βοήθησαν αποφασιστικά να πραγματοποιηθεί και αυτό το βήμα».

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας