Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου της Αίγινας

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                             Αίγινα 26/9/2017

Ξεκίνησαν σήμερα 26/9/2017 και θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς τα έργα αποκατάστασης οδοστρωμάτων του οδικού δικτύου της Αίγινας με προϋπολογισμό 1.600.000 Ευρώ . Το έργο αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των υποδομών , στους τομείς της μετακίνησης με αυξημένη ασφάλεια και στον τουρισμό ,

Εκτός του παραπάνω έργου αποκατάστασης του οδοστρώματος σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου , δημοπρατούνται επίσης σύντομα και άλλα προγραμματισμένα σημαντικά έργα όπως :

– Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

– Η σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών σωλήνων ύδρευσης

Η Δημοτική Αρχή , πιστή στις δεσμεύσεις της , υλοποιεί σημαντικά έργα για το νησί , που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών σε μεγάλο βαθμό , αποδεικνύοντας έτσι με έργα και όχι ανέξοδες κριτικές , την φερεγγυότητα και την αταλάντευτη πίστη της για ένα καλύτερο μέλλον του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης , δήλωσε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια και τούς αρμόδιους φορείς για την υλοποίηση των έργων μέσα στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας