Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η 46η εθελοντική αιμοδοσία

1pageaimodosia26Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή εθελοντων αιμοδοτών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή   19 Φεβρουαρίου 2016 , η 46η εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε από τον Δήμο Αίγινας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ” Ελπίς ” για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος.
Συγκεντρώθηκαν συνολικά 108 μονάδες αίματος .
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης   , ο Πρόεδρος Δ.Σ.  κ. Νικόλαος  Οικονόμου  και η Δημ Σύμβουλος  Γραμματεύς του Δ.Σ. κ. Καίτη Σαλπέα  επισκέφθηκαν τον χώρο της αιμοδοσίας  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας προκειμένου να ευχαριστήσουν τούς εθελοντές αιμοδότες και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ” Ελπίς ΄  για την συμμετοχή και την συνεργασία στο σημαντικό κοινωνικό θέμα της αιμοδοσίας.
Ο  κ. Δήμαρχος  έκανε μία σύντομη ανάλυση της σπουδαιότητας που έχει για την Αίγινα η διατήρηση  της  Δημοτικής τράπεζας αίματος που έχει αποδειχθεί σωτήρια για  την υγεία πολλών Δημοτών και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν  στην επιτυχημένη διοργάνωση της αιμοδοσίας .
Ιδαίτερα ευχαρίστησε τούς υπεύθυνους ιατρούς και νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Ελπίς και τον υπεύθυνο κ. Λεμπιδάκη  , την Δ/ντρια του Α Δημοτικού  Σχολείου κα  Ειρήνη Μπόγρη  για την παραχώρηση της αίθουσας  ,την κοινοπραξία πλοίων Σαρωνικού για την δωρεάν μετακίνηση του ιατρικού προσωπικού και του ασθενοφόρου , την Α΄θμια Επιτροπή Παιδείας και την Πρόεδρο κα Καίτη Σαλπέα , την Επιτροπή Παιδείας Δήμου και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Οικονόμου  , τούς αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου και τούς εθελοντές αιμοδότες που για  μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου .

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας