Συνάντηση Δημάρχου Αίγινας Δ. Μούρτζη με Βουλευτή Γ. Ψαριανό

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αίγινα                       2/11/2017

Με τον Βουλευτή του “ Ποταμιού “ κ. Γρηγόρη Ψαριανό συναντήθηκε χθές 1/11/2017 ο Δήμαρχος Αίγινας στο Δημαρχείο Αίγινας        ( Οινώνης 3 ) και είχε εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και ειδικότερα όλα έχουν να κάνουν με την πορεία του έργου για τον υποθαλάσσιο αγωγό , την μεταφορά των απορριμάτων και τις προοπτικές διαχείρισης αυτών στην Αίγινα , θέματα τουρισμού  και συγκοινωνιών κλπ .

Στην συνάντηση παρευρίσκοντο επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δέδες Ευάγγελος και Μούρτζης Αντωνιος και ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Στυλιανός Θεριανός

Σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου της υδροδότησης του νησιού μέ την ΕΥΔΑΠ μέσω του υποθαλάσσιο αγωγού ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι υπάρχει πολύ θετική εξέλιξη αφού ήδη έχουν ξεπεραστεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και πολύ σύντομα υπογράφεται η σύμβαση με τον εργολάβο που αναδείχθηκε κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό .

Ο κ. Ψαριανός δήλωσε ότι θα συμβάλλει με την ιδιότητα του ώς μέλος του κοινοβουλίου στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την Αίγινα σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας