Συνάντηση  εργασίας Δημάρχου Αίγινας και  Υπ/γού Πυροσβεστικού Σώματος στο Δημαρχείο Αίγινας

ep.ergasias

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ         Αίγινα 1/11/2016

Επίσκεψη στην Αίγινα και συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη είχε σήμερα 1/11/2016 ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Σερεντέλλος,
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διοικητής Πειραιά και Νήσων του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Διονύσιος Κουτσούκος και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας κ. Μανώλης Κακανάκης .
Από την Διοίκηση του Δήμου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δέδες Ευάγγελος και Γεννίτσαρης Κων/νος .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Αίγινας , δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν όλα τα θέματα αρμοδιότητος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ότι αφορά το νησί της Αίγινας και διαπιστώθηκε ότι η συνεργασία είναι άριστη με αποτέλεσμα να έχουν αντιμετωπιστεί έως σήμερα με επιτυχία και άμεση ανταπόκριση όλα τα θέματα που έχουν προκύψει για την προστασία του δασικού πλούτου αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης ευχαρίστησε τον Υπαρχηγό κ. Σερεντέλλο για το ενδιαφέρον του , όπως επίσης και τον Διοικητή Π.Σ Πειραιά- Νήσων κ. Κουτσούκο και τόν Προιστάμενο Π.Σ. Αίγινας κ. Κανακάκη για το έργο τους .

Ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Σερεντέλλος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τούς κ.κ. Αντιδημάρχους για την υποδοχή και την συνεργασία και τόνισε ότι η Αίγινα , με την ιδιαιτερότητά της ώς νησί , θα ενισχυθεί με κάθε πρόσφορο μέσο και θα τύχει άμεσης ανταπόκρισης σε περίπτωση που θα απαιτηθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής , ιδιαίτερα κατά τούς θερινούς μήνες όπου υπάρχει η μεγαλύτερη επικινδυνότητα

 

 

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας