Συνάντηση νέου Διοικητή Πόλεως Πειραιά του Πυροσβεστικού Σώματος με τον Δήμαρχο Αίγινας

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                      ΑΙΓΙΝΑ 18/5/2016

Ο νέος Διοικητής Πόλεως Πειραιά του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κουτσούκος Διονύσιος  και ο  Προϊστάμενος Π.Κ. Αίγινας κ. Λοιζίδης Ηλίας  επισκέφτηκαν χθες  17   Μαΐου 2016 τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτριο Μούρτζη στο Δημαρχείο Αίγινας – Οινώνης 2.    Κατά την συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να εξεταστούν όλα τα θέματα που  έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες της πυροσβεστικής Υπηρεσίας καιν διαπιστώθηκε ότι η συνεργασία Δήμου – Πυροσβεστικής είναι άριστη με θετικά αποτελέσματα στην προστασία του δασικού πλούτου του νησιού αλλά και της  ζωής και περιουσίας των κατοίκων .
Συζητήθηκαν επίσης  τα θέματα που απασχολούν  γενικότερα τη λειτουργία του Πυροσβεστικού κλιμακίου ώς πρός τις συνθήκες που επικρατούν καθώς και την  στελέχωση εν όψει θερινής περιόδου

Ο  κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Διοικητή επί τη αναλήψη  των καθηκόντων του   και τόνισε ότι η καλή συνεργασία  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και τις άλλες Υπηρεσίες προστασίας του πολίτη είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του Δήμου ώστε να υπάρχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα .

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας