Τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής του ήρωα ανθυπασπιστή καταδρομών Κασιμάκη Σωτηρίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017  η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του ήρωα ανθυπασπιστή καταδρομών Σωτηρίου Κασιμάκη στον προαύλιο χώρο του Ι.Ναού Αγίων Ασωμάτων .
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας και τέλεσης μνημοσύνου, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης , ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Κενεβέζος , τα μέλη του Συλλόγου “ Κομάντος 74” με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Αφάλη , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Οικονόμου Νίκος , Σαλπέα Αικατερίνη, Γιώργος Σκαλτσιώτης , Φίλιππος Τζίτζης , Αθανάσιος Λορέντζος , Ανάργυρος Τσούρης , οι Πρόεδροι Δ. Κοινοτήτων Αίγινας και Μεσαγρού κ.κ.  Δημήτρης Καραγιάννης, Εμμανουήλ Λεούσης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Σ. Σακκιώτης . Επίσης παρευρέθηκε ο Διοικητής Κέντρου Λήψης Τούρλου κ. Κ. Κλώνος και συμμετείχαν οι πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας.
Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι Συλλόγων , Φορέων ,Ομάδων πολιτών και πολλοί Αιγινήτες ,
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας σε συνεργασία με τον Σύλλογο ¨Κομάντος 74” οι οποίοι επίσης προσέφεραν την προτομή και είχε ώς εξής
Επιμνημόσυνη Δέηση , προσκλητήριο Νεκρού ΄Ήρωα , Αποκαλυπτήρια προτομής , Παράδοση σημαίας στην οικογένεια του ήρωα, Ομιλίες Χαιρετισμοί από τον κ. Δήμαρχο , τον Πρέσβη της Κύπρου , τον Πρόεδρο του Συλλόγου “ Κομάντος 74 “ και εκπρόσωπο της οικογένειας , Απόδοση τιμών από τον Σύλλογο , κατάθεση στεφάνων , ενός λεπτού σιγή ,και ο Εθνικός ΄Υμνος.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό απο το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου  Ε Δ Ω

Βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να  δείτε στο τοπικό διαδικτυακό κανάλι  Ε Δ Ω 

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας