Πρόσκληση επανάληψης ματαιωθείσας συνεδρίασης Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων

Βαθμός προτεραιότητας: ΕΠΕΙΓΟΝ

κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Αίγινας,
ως μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων,
κ. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Αίγινας,
Βαθέος, Κυψέλης και Μεσαγρού
κ. Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας

Μετά την ματαίωση της κατά την 22η Νοεμβρίου 2019 προγραμματισμένης συνεδρίασης της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων, ύστερα από την αριθμ. πρωτ. 33/18-11-2019 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείστε να προσέλθετε σε νέα συνεδρίαση την 26η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:15΄ που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται στο Δημοτικό κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής & Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στον πίνακα θεμάτων της προηγούμενης πρόσκλησης που είναι τα εξής:

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΑΡΣΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΪΔΟΥ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων και καταγόμενων από την Αίγινα).

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων καταγόμενων από πατέρα και μητέρα Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα).

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Π&Α ΚΑΠΠΟΥ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με τη μη εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους τριών κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων καταγόμενων από την Αίγινα και που διαμένουν στην Αίγινα)

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΛΑΔΑ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο του ενός κοριτσιού στερούμενου οικονομικών πόρων και καταγόμενο από την Αίγινα)

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΗ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση φοιτητών Ιατρικής που θα φροντίζουν για την Αίγινα)

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΒΙΒΡΓΙΝΙΑΣ ΓΚΙΚΑ
1. Έγκριση δαπάνης ποσού 50,00 € για την πληρωμή δικαστικού επιμελητή προκειμένου να επιδόσει την αγωγή που ασκήθηκε κατά του Γιαννίρη Ηρακλή πρώην μισθωτή του διαμερίσματος της οδού Δελβίνου 22 για οφειλόμενα μισθώματα προς το κληροδότημα

Ο Δήμαρχος

Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας