Πρόσκληση σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγινα, 10 / 06 / 2016
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 8713
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Προς:

        1.κ. Σκαλτσιώτη Γεώργιο.

2. κ. Ζορμπά Ιωάννη.

3.κ. Πάλλη Στυλιανό.

4. κ. Θεριανό Στυλιανό.

5. κ. Πτερούδη Νικόλαο

6. Πούντος Νικόλαος.

Δημοτικούς Συμβούλους – μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει προβλήματα στα συμφέροντα του Δήμου). Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Οινώνης 3) – 1ος όροφος την 13 ΙΟΥΝΊΟΥ 2016 , ημέρα ΔΕΥΤΈΡΑ και ώρα 10:00΄ πμ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής, μετά την παραίτηση του Αντιπρόεδρου της Ντελή Αντώνη μέχρι τη λήξη της πρώτης περιόδου της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05/03/2017.

  1. Έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού 2016.

  1. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Καμάρες – Β΄ πλαζ – Χλόη Αίγινας.

  1. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση ΣΑΡΠΑ της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας.

  1. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος Β΄ πλαζ Μαραθώνα Αίγινας.

  1. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Α΄ Αγ. Βασιλείου Αίγινας.

  1. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ στη θέση Κλήμα – Κλειδί της Τ.Κ Πέρδικας Αίγινας.

Σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε έγκαιρα τον γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αντιδήμαρχος

Ευάγγελος Δέδες

Κοινοποίηση

  1. Γραφείο Δημάρχου.
  2. Γραφεία Αντιδημάρχων
  3. Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων.
  4. Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας.
Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας