Day: 15 Μαρτίου 2017

Ομιλητής ο Δήμαρχος Αίγινας στο διεθνές συνέδριο SMART CITIES CONFERENCE

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
                                 Δελτίο Τύπου Αίγινα                              15/3/2017

ΘΕΜΑ: Ομιλητής ο Δήμαρχος Αίγινας στο διεθνές συνέδριο SMART CITIES CONFERENCE

Χθες 14/3/2017 ο Δήμαρχος Αίγινας κ.Δημήτριος Μούρτζης ήταν ομιλητής-εισηγητής στο 5ο SMART CITIES CONFERENCE που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι.

Ο Δήμαρχος κ.Δημήτριος Μούρτζης σε συνεργασία με την Market Development Manager της ΟΤS κ.Εύα Ζερδελή μίλησαν για την καινοτομία που εφαρμόζει το νησί μας με την διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης στοιχείων υδάτινων πόρων ydata.eu και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Αμφιθέατρο.
Το συνέδριο ήταν διεθνές και παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο κ.Rogier Havelaar Manager του Προγράμματος Smart City από το Άμστερνταμ, o κ.Joan Torres Co-Founder & CTO LABCITIES, ο κ.Antulio Richetta Δ/ντής της IBI Group Hellas Α.Ε, η κ.Lisa Enarsson Project Manager της Πόλης της Στοκχόλμης, ο Προϊστάμενος Γ.Δ Μεταρρυθμιστικής Πολιτικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ.Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ.Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ.Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Αμαρουσία και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ.Πατούλης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ.Ανδρέας Ευθυμίου, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.Γεώργιος Παπανικολάου καθώς και άλλοι εξέχοντες ομιλητές και προσωπικότητες που ασχολούνται με τις «έξυπνες» πόλεις. Continue reading

Share

Πρόγραμμα εορτασμού εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Γραφείο Δημ. Σχέσεων                             Αίγινα      10/3/2017

                                                                          απ 2752

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Ημέρα Πέμπτη

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων, Νομικών Προσώπων, Τραπεζών, καταστημάτων και οικιών του Νησιού, επίσης των πλοίων και όλων των ελλιμενισμένων σκαφών στα λιμάνια της Αίγινας, Σουβάλας, Πέρδικας και Αγ. Μαρίνας.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 – Ημέρα Σάββατο

ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ

Ώρα 05:45 : Εωθινό, από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας, στις κεντρικές οδούς της πόλης.
Ώρα 07:00 : Με φροντίδα των Εφημερίων των Ενοριών θα κτυπήσουν οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.
Ώρα 07.00 : Έπαρση σημαίας στον ΝΟΑ με τη φροντίδα του κ. Λιμενάρχη και τμήματος Ναυτοπροσκόπων. Η υποστολή θα γίνει στις 18:30 κατά την ίδια τάξη.
Ώρα 09:45: Συγκέντρωση των εκπροσώπων των Δημοτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών στο παλαιό Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας ( Χρ. Λαδά 1) και ομαδική μετάβαση τους στον Μητροπολιτικό Ναό. Continue reading

Share