Day: 12 Απριλίου 2017

Ενημέρωση για ψεκασμούς  κουνουπιών και οδηγίες  για μέτρα προφύλαξης

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Γραφείο Επόπτριας Δημόσιας Υγείας
κ. Σοφία Χατζίνα
Aίγινα 11 Απριλίου 2017

Προς : Όλους τους πολίτες της Αίγινας        ππ:11Ν11

Ψεκασμός για τα κουνούπια στο Μαραθώνα και στη Βαγία

Σας γνωρίζουμε ότι, την Μ. Τρίτη 11-4- 2017, πραγματοποιήθηκε
επαναληπτικός ψεκασμός (δεύτερος), στα πλαίσια του προγράμματος
καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017, στην εκβολή του Βιρού Continue reading

Share

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ” Ευξεινη Πόλη ” – Μέλος του Δ.Σ. και Επόπτης Οικονομικών ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης

Το νέο Δ.Σ. του ΕΟΕΣ “Εύξεινη Πόλη” – 12/04/17

Στη Γενική Συνέλευση της 30ης Μαρτίου 2017 εξελέγησαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) «Εύξεινη Πόλη» και συγκροτήθηκαν σε σώμα την 10η Απριλίου. Ο ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη είναι Ευρωπαϊκός θεσμός, που προωθεί διακρατικές συνεργασίες και αποτελείται από 36 μέλη, τα οποία είναι δήμοι και περιφέρειες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, καθώς και ακαδημαϊκοί φορείς.
Για την επόμενη διετία ανέλαβε καθήκοντα:
Προέδρου του ΕΟΕΣ ο κ. Σπύρος Σπυρίδων, Αντιπροέδρου ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η κα Vanya Tsakinska, Γραμματέα ο κ. Μιχάλης Χρηστάκης, Επόπτη Οικονομικών ο κ. Δημήτριος Μούρτζης και μέλους της εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου.

Μέλη του ΔΣ και Πρόεδροι επιτροπών εξελέγησαν οι κ.κ.: Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Ευάγγελος Βαλιώτης, Χρυσόστομος Βούζας, Σταύρος Ιατρού, Νικόλαος Καράπανος, Γιώργος Κρητικός, Νικόλαος Λαντζανάκης, Δημήτριος Μάρκου, Αριστείδης Σταθόπουλος.
Ο ΕΟΕΣ «Εύξεινη Πόλη» στοχεύει στη διαπεριφερειακή, διακρατική και διασυνοριακή συνεργασία, με στόχο τη δημιουργία αειφόρου ανάπτυξης στις περιοχές που καλύπτει μέσα από τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Share