Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας (Κ.Ε.Δ.Α.) – Ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι,

όπως έχει ανακοινωθεί, η Εκτελεστική Επιτροπή Δήμου Αίγινας με νέα απόφασή της (με αριθμό 05/2020) προέβη στη ματαίωση τόσο της φετινής Γιορτής Φιστικιού Αίγινας όσο κάθε άλλης πολιτιστικής εκδήλωσης, σε δημοτικό χώρο ή/και κτίριο έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Είμαστε από τους δήμους που τόλμησαν να προχωρήσουν στον προγραμματισμό μεγάλων πολιτιστικών διοργανώσεων, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του πολιτισμού σε μια κοινωνία.

Ωστόσο, καθώς η πανδημία εξελίσσεται, οφείλουμε να διασφαλίσουμε πρωτίστως τη σωματική υγεία των συμπολιτών μας, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα άλλους εξίσου απαιτητικούς παράγοντες.

Είναι και για εμάς στενάχωρο να μην μπορούμε ελεύθερα να προσφέρουμε όμορφες εκδηλώσεις σε όλους εσάς. Κι είχαμε προετοιμάσει πολλές… Όμως, προτιμήσαμε να μη σας εκθέσουμε σε πιθανό κίνδυνο.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας θα συνεχίσει να αναζητά εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας μαζί σας που δεν θα έχουν ως βασική προϋπόθεση τη συνάθροιση.

Κλείνουμε με μια προτροπή -κλειδί για την επικρατούσα κατάσταση- από την Επιτροπή Υγείας Δήμου Αίγινας: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Για να ανταμώσουμε όλοι ξανά, στα γνωστά πολιτιστικά λημέρια.

Να είστε καλά και να προσέχετε!

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη
Πρόεδρος
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας

Share