ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Αγαπητοί μας γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αίγινας προτίθεται να λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5-12 ετών.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) θα λειτουργήσει με τη νέα σχολική χρονιά σε δυο βάρδιες (14:00 – 18:00 και 18:00 – 22:00) στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αίγινας (Καποδιστριακό).

Σκοπός είναι να παρέχει δραστηριότητες ποιοτικές, ατομικές ή ομαδικές, να εμπλουτίσει τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, αλλά και να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται. Τα παιδιά εξελίσσουν τις δεξιότητές τους μέσα από μια πληθώρα δραστηριοτήτων στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher, για την απόκτηση του οποίου πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση και υποβολή φακέλου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αίγινας να συμπληρώσουν τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, τα στοιχεία του παιδιού και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να σταλούν έως 25/6/2021 στο email: kdapdimosaiginas@gmail.com ή παρακαλούμε στείλτε μας email ώστε να σας προωθήσουμε το link για να κάνετε ηλεκτρονικά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας από Δευτέρα έως
Παρασκευή από 10:00 έως 17:00 στο τηλέφωνο 6955 185522.

ο Δήμαρχος

Ιωάννης Ζορμπάς

 

Σχετικά έγγραφα:

  1. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (.docx, .pdf)
Share