Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο Δράσης συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων δώρων

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 η δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων την οποία διοργάνωσε το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Αίγινας μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αίγινας.

Μία προσπάθεια, που λαμβάνει χώρα για τρίτη χρονιά στο νησί μας, και στόχο έχει να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο τις γιορτινές αυτές ημέρες. Μια κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης που έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από όλους εσάς.

Απευθυνθήκαμε με ειδική πρόσκληση στα τοπικά Δημοτικά, Γυμνάσια & Λύκεια και με χαρά διαπιστώσαμε τη θετική τους διάθεση σε δράσεις αλλοϋποστήριξης, όπως η συγκεκριμένη.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε θερμά τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης, Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού και Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, καθώς και τους ιδιώτες για τη συμμετοχή και προσφορά τους.
Πολλές ευχαριστίες στην κ. Τούλα Ζορμπά για τη μεγάλη δωρεά σε κούκλες που έκανε εις μνήμην της πρόσφατα θανούσης αδελφής της.

Ευχαριστούμε, επίσης, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Aegina Light, Saronic Magazine, Aegina Online News, Aegina Press για τη δημοσίευση του δελτίου τύπου της δράσης και ιδιαιτέρως το Aegina Portal για το προωθητικό βίντεο.

Τέλος, ευχαριστώ προσωπικά τις εργαζόμενες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας κυρίες Μάρθα Λεούση και Αναστασία Κρεμμύδα για την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Η διανομή των δώρων έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. Λεπτομερής ανακοίνωση θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και χαρά και να πάντα να είμαστε σε θέση να βοηθούμε τον συνάνθρωπο!

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Αίγινας

Share