ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πλυντήριο κάδων απέκτησε ο Δήμος Αίγινας

Πλυντήριο κάδων απορριμμάτων διαθέτει από χθες 6 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμος Αίγινας. Το όχημα προϋπολογισμού 150.000,00€, το απέκτησε ο Δήμος Αίγινας με ιδίους πόρους και κατασκευάστηκε με βάση τις προδιαγραφές που ζητήθηκαν από την εταιρεία Δ. Τούμπας και ΣΙΑ.

Παρουσίαση του εν λόγω οχήματος πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους μηχανολόγους μηχανικούς της εταιρείας, παρουσία του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιου Θεριανού, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κ. Νίκου Πτερούδη και υπαλλήλων του Δήμου Αίγινας.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα εκτελεί πρόγραμμα πλύσης οργανικών κάδων απορριμμάτων (πράσινοι κάδοι) σε όλες τις γραμμές αποκομιδής του Δήμου Αίγινας.

Το όχημα διαθέτει επάρκεια πλύσης περίπου 90 καδών εσωτερικά και εξωτερικά σε βαθμούς έως 120ο Κελσίου με δυνατότητα χρήσης απορρυπαντικού και απολυμαντικού. Επίσης είναι εξοπλισμένο με σύστημα υψηλής πίεσης πλυσίματος δρόμων στην μπροστινή του πλευρά καθώς το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, σύστημα πυρόσβεσης και σύστημα πλύσης κοινόχρηστων χώρων.

Η απόκτηση πλυντηρίου κάδων ήταν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και έγινε πράξη προς όφελος όλων.

Share