ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Το επετειακό 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας αποτελεί, και πάλι, τη μεγάλη θερινή γιορτή της πόλης. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας πρότεινε να αφιερωθεί η φετινή διοργάνωση στον εκλιπόντα Αιγινήτη ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Τάκη Σπυριδάκη. Η Μαίρη Κουκούλη με τον Γιώργο Μπήτρο και την ομάδα τους το έκαναν πράξη, τιμώντας τον ιδιαίτερο καλλιτέχνη της 7ης τέχνης και του θεάτρου.

Λόγω του υγειονομικού πλαισίου για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού, προτρέπω τις φίλες και τους φίλους του φεστιβάλ να τηρήσουν τα μέτρα ατομικής ευθύνης, διαφυλλάττοντας την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των υπολοίπων.

Το θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, με καταξιωμένους πρωταγωνιστές και σημαντική πορεία στην αθηναϊκή σκηνή.με την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του Εντεταλμένου Συμβούλου Θεατρικών & Μουσικών Εκδηλώσεων κ. Χάρη Ρώμα, θα προσφέρουν στο θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας βραδιές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, για την πολύτιμη συνδρομή τους, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Θεατρικών & Μουσικών Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής κ. Χάρη Ρώμα οι οποίοι αγκάλιασαν τον θεσμό και συνέβαλαν τα μέγιστα στη φετινή διοργάνωση.

Ο Δήμος Αίγινας με τους συντελεστές του φεστιβάλ, ευχαριστούμε την αυθεντική ηθοποιό κ Άννα Γεραλή για την πολύτιμη προσφορά της στην δημιουργία και καθιέρωση του φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, όπου πρωτοξεκίνησε με την στήριξη του πρώην Δημάρχου κ. Σάκη Σακκιώτη.

Σας Εύχομαι ΚΑΛΗ ΘΕΑΣΗ!

Ο Δήμαρχος Αίγινας
Γιάννης Π. Ζορμπάς

Photos Χρήστος Νεστορίδης

Share