Ευχαριστήριο – Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 η πενθήμερη δράση συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ουκρανία που διοργάνωσε ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Εκατόν δέκα έξι κούτες συγκεντρώθηκαν, εκ των οποίων οι ογδόντα πέντε περιείχαν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης, αποδεικνύοντας στην πράξη τη συμπαράστασή τους προς τους πληττόμενους συνανθρώπους μας.

Πιο συγκεκριμένα:
1. Τους πολίτες που συμμετείχαν
2. Τις επιχειρήσεις ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. και Μούρτζης Παραδοσιακά Γλυκά
3. Τα Συστεγασμένα Φαρμακεία Αίγινας, το Φαρμακείο Γεωργίου Σκαλτσιώτη και το Φαρμακείο Νίκος Συγγρός
4. Το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αίγινας
5. Τη Vrouva Farm Aegina
6. Τα τοπικά ΜΜΕ Aegina Portal και Aegina Light για τη δημοσιογραφική κάλυψη, Saronic Magazine, Aegina Press και Aegina Online News για τη δημοσίευση της δράσης

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες Αναστασία Κρομμύδα και Μάρθα Λεούση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας, Αθανασία Χαρτοφύλακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αίγινας και Λούντα, Ρωξάνη και Αξάνα από την Ουκρανία για τη βοήθεια που προσέφεραν. Καθώς και στους υπαλλήλους του Δήμου Αίγινας οι οποίοι ανέλαβαν τη φόρτωση, μεταφορά και παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας στην κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ελληνικού Σταυρού.

Με την ελπίδα άμεσης λήξης του πολέμου στην Ουκρανία, ας συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά ως τοπική κοινωνία έννοιες όπως ή προσφορά και η αλληλεγγύη.

 

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Αίγινας

Share