Ευχαριστήριο Δράσης Σχολικών Ειδών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών την οποία διοργάνωσε το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Αίγινας μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αίγινας.

Στο ξεκίνημα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς παραμένουν αρκετές οι ανάγκες των παιδιών – μαθητών των ωφελούμενων οικογενειών. Με την προφορά τόσο των συμπολιτών μας όσο και της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. καταφέραμε να συλλέξουμε ικανοποιητικό αριθμό από όλα τα απαραίτητα είδη. Η συγκεκριμένη δράση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, όμως ως δήμος την παρατείναμε κατά δύο ημέρες και έτσι ολοκληρώθηκε την Τρίτη 20 του μηνός.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τον κ. Άγγελο Κρητικό, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Aegina Portal για την κάλυψη της δράσης και Saronic Magazine, Aegina Light, Aegina Online News για τη δημοσίευσή της, καθώς και τις υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αίγινας κυρίες Αναστασία Κρομμύδα και Μάρθα Λεούση για την όλη υποστήριξη.

Η διανομή των συγκεντρωθέντων σχολικών ειδών πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 27 και αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ευχόμαστε, με τη σειρά μας, η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει για εκπαιδευτικούς και μαθητές όσο το δυνατόν πιο ανέφελα.

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Αίγινας

Share