Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η 54η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 η 54η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Ανδρεόπουλος» στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Η προσέλευση και η συμμετοχή των Εθελοντών Αιμοδοτών υπήρξε μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και τους ευχαριστούμε θερμά για την πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Στην διάρκεια της διήμερης Εθελοντικής αιμοδοσίας συγκεντρώθηκαν 170 μονάδες αίματος, ενώ ένας σημαντικός αριθμός από τους 250 και πλέον εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν δεν κατέστη δυνατό να δώσουν αίμα λόγω της μεγάλης προσέλευσης και του περιορισμένου χρόνου. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί έκτακτη μονοήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία εντός του επόμενου τριμήνου.

Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε, το ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, το Aegina Portal, το Aegina Light και τον Δ.Α.Ο.Α, για την προσφορά και βοήθειά τους.

Επίσης τον κ. Στέλιο Θεριανό και το Κέντρο Υγείας Αίγινας, καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη για την αμέριστη βοήθειά τους.

Θερμές ευχαριστίες και στο προσωπικό της κινητής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», που διενήργησε τις αιμοληψίες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 55η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας!

Share