ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ATTICA GROUP

Με Διοικητικά στελέχη της ναυτιλιακής εταιρίας Attica Group, κ.κ. Διονύση Θεοδωράτο, Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης, Βασίλη Λιόντα, Οικονομικό Υπεύθυνο Αργοσαρωνικού και Βασίλη Κάτσαρη, Εμπορικό Διευθυντή συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας – Αγκιστρίου, κ. Στέλιο Θεριανό και από τον Επιχειρηματία κ. Παύλο Λεούση.

Το κύριο θέμα της συζήτησης επικεντρώθηκε στην ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Αγίας Μαρίνας με τον Πειραιά με τα catamaran aero, με στόχο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, κατοίκων και τουριστών, κατά την θερινή περίοδο. Είχε προηγηθεί επιστολή του Δημάρχου Αίγινας και υπογεγραμμένο αίτημα από συλλογικούς φορείς, ξενοδόχους, επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής. Οι εκπρόσωποι της Attica Group ενημέρωσαν ότι θα ακολουθήσει αυτοψία και έλεγχος από υπεύθυνους της εταιρίας στο λιμένα της Αγίας Μαρίνας μετά το Πάσχα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας, για την ανταπόκριση στο αίτημα για ατελή μεταφορά μαθητή για την παρακολούθηση μαθημάτων σε ειδικό σχολείο του Πειραιά (πριν την έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Αίγινας) και την ατελή μεταφορά μαθητή για την φοίτηση του στο Μουσικό Γυμνάσιο Πειραιά.

Επίσης ο Δήμαρχος υπέβαλλε αίτημα για αύξηση της έκπτωσης σε 50% στην τιμή των εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που υπηρετούν στο νησί μας, όπου και θα εξετασθεί αρμοδίως.

Ευχαριστούμε θερμά την Attica Group για την φιλόξενη υποδοχή, και ευχόμαστε καλά ταξίδια με ασφάλεια, συνέπεια και ήρεμες θάλασσες.

Share