ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αίγινα 31 Οκτωβρίου 2019

Α.Π.: 13623

Προς:
1. κ. Μούρτζη Γεώργιο
2. κ. Λεούση Νεκτάριο
3. κ. Τζίτζη Φίλιππο
4. κ. Γκαρή Μάριο
5. κ. Πτερούδη Νικόλαο
6. κ. Καραγιάννη Δημήτριο
Δημοτικούς Συμβούλους – μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Δημοτικού κτιρίου (οδός Οινώνης 3), στις 4 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00΄ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
2. Καθορισμός Συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας έτους 2020, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
3. Προσδιορισμός του τέλους κοινοχρήστων χώρων έτους 2020, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
4. Προσδιορισμός των ανταποδοτικών τελών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το 2020, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
5. Προσδιορισμός των ανταποδοτικών τελών της Υπηρεσίας Ύδρευσης – Αποχέτευσης για το 2020, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
6. Καθορισμός Δαπανών και Προστίμων που προκύπτουν από τον ισχύοντα Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
7. Έγκριση για τοποθέτηση προστατευτικών στα εξής σημεία της Αίγινας: Πεζοδρόμιο Αγίου Νικολάου επί της οδού Θωμαΐδου, οδός Στρατηγού Πετρίτη & Θωμαΐδου, οδός Αιακού (Χελιδονάκια), οδός Κυβερνείου & Θωμαΐδου και οδός Καποδιστρίου, για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

 

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας