Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ορθή επανάληψη)

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Δημοτικού κτιρίου (οδός Οινώνης 3), στις 4 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00΄ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση για τοποθέτηση προστατευτικών στα εξής σημεία της Αίγινας: Λεωφ. Ν. Καζαντζάκη στο σημείο της Αύρας, οδός Ιουλίας Κάτσα μπροστά από το Ειρηνοδικείο Αίγινας, οδός Μητροπόλεως στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον αύλειο χώρο Ι. Ν. Μητρόπολης Αίγινας και Εϋνάρδειου και πίσω από το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών.
2. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση κινητής πινακίδας στη συμβολή των οδών Κυβερνείου και Αγίου Διονυσίου, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Κυβερνείου και στη συμβολή των οδών Νοσοκομείου και Περικλέους, κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την ασφαλή τους διέλευση, κατόπιν σχετικής απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας.
3. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης, μπροστά από την επιχείρηση Ενοικιαζόμενων Δωματίων “ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ’’ στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Αίγινας, κατόπιν αιτήματος του κ. Γαλάρη Νικόλαου και σχετικής απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού.
4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας προσωρινής θέσης στάθμευσης, μπροστά από το κατάστημα της “ Σώζων & Αντώνιος Τριανταφύλλου Ο.Ε.”, επί της οδού Χρήστου Λαδά 12, στην πόλη της Αίγινας, κατόπιν αιτήματός τους και σχετικής απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας.
5. Γνωμοδότηση για το έργο “Μονάδα παραγωγής σκυροδέματος και ασφαλτομίγματος”, της “Ν. & Κ. ΤΟΓΙΑΣ Α.Ε.” στην περιοχή Παγώνι, του Δήμου Αίγινας.
6. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση απαγορευτικής πινακίδας εισόδου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στον χώρο στάθμευσης έναντι του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, στην πόλη της Αίγινας.
7. Λήψη απόφασης που αφορά “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – ασφάλεια μαθητών” του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, κατόπιν αιτήματος του Δ/ντή κ. Ντελή Αντώνιου.
8. Λήψη απόφασης περί Κανονιστικής πράξης παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αίγινας για το παραλιακό μέτωπο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

Share