Πρόσκληση σε συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Δημοτικού κτιρίου (οδός Οινώνης 3), στις 9 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00΄ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση, τμήματος του πεζοδρομίου επί της οδού Λ. Δημοκρατίας, από την επιχείρηση ‘’Ποσειδώνειο’’ έως τον Ι.Ν. Παναγίτσας στην πόλη της Αίγινας, στους χρήστες κοινοχρήστων χώρων, για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID 19 και έως 31-12-2020.
2. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας, στις όμορες επιχειρήσεις, για την καλύτερη λειτουργία τους, λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID 19 και έως 31-12-2020.
3. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση πλαστικών εύκαμπτων κολονών πάνω σε διαχωριστική γραμμή στο οδόστρωμα, από το ύψος της διακλάδωσης της οδού Αφαίας με την οδό Καποδιστρίου και επί της οδού Καποδιστρίου έως την διασταύρωση της οδού Καποδιστρίου με την οδό Φανερωμένης, για την διασφάλιση της απρόσκοπτης διέλευσης οχημάτων και πεζών, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου μας.
4. Λήψη απόφασης επί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Αίγινας, κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
5. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας επιβατικής ιππήλατης άμαξας για επαγγελματική χρήση στην περιοχή της Σουβάλας Αίγινας, στον κ. Α. Θ., κατόπιν της αίτησης του και σχετικής απόφασης της Δ.Κ. Βαθέος.

Ο Πρόεδρος της
Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

Share