Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (19/10/2020 – 11:00πμ)

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Δημοτικού κτιρίου (οδός Οινώνης 3), στις 19 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00΄ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός Συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας έτους 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

2. Καθορισμός του τέλους κοινοχρήστων χώρων έτους 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

3. Καθορισμός των ανταποδοτικών τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού καθώς & Δημοτικού φόρου Δήμου Αίγινας για το 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

4. Καθορισμός των ανταποδοτικών τελών Ύδρευσης – Αποχέτευσης για το 2021, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

5. Καθορισμός Δαπανών και Προστίμων που προκύπτουν από τον ισχύοντα Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας, κατόπιν υπηρεσιακού σημειώματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

6. Λήψη απόφασης για να τοποθετηθούν μεταλλικά κολονάκια, για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης οχημάτων ιππαστί επάνω στο πεζοδρόμιο επί της Λ. Δημοκρατίας.

7. Έγκριση για την “Ανάπλαση της Καποδιστριακής Διαδρομής και του Παραλιακού Μετώπου στην πόλη της Αίγινας”.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

Share