ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Ο.Ε  Παρασκευή  24 – Νοεμβρίου – 2017 και ωρα  11.00΄π.μ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                          Αίγινα, 22- Νοεμβρίου -2017
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ                                                                                         Αρ. Πρωτ.: 16032
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Προς:
κ.  Πτερούδη Νικόλαο.
κ.  Ζορμπά Ιωάννη.
κ.  Μούρτζη Γεώργιο.
κ.  Σκαλτσιώτη Γεώργιο.
κ.  Μαρμαρινό Σταμάτη.
κ.  Παπαδόπουλο Ιωάννη.
Δημοτικούς Συμβούλους – μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία και στα συμφέροντα του Δήμου μας). Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Οινώνης 3) – 1ος όροφος την  Παρασκευή  24 – Νοεμβρίου – 2017,  και ώρα 11:00΄ π.μ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.  Έγκριση πιστώσεων, δαπανών και τεκμηρίωση αιτημάτων προϋπολογισμού 2017 .

2.  Σύνταξη των όρων Διακήρυξης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την “ Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας εργατοτεχνικού προσωπικού (ΓΑΛΑ) έτους 2017 – 2018 ” .

3. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή ανάδοχου για τη υπηρεσία “Μεταφορά ποσίμου νερού στη νήσο Αίγινα για τα έτη 2018 – 2019” άρθρο. 221 του Ν.4412/2016

4.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και  για την οριστική κατακύρωση αναδόχου για την παροχή υπηρεσίας που άφορα την “Επισκευή και συντήρηση μεταφορικών μέσων Δήμου Αίγινας”.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι τυχόν καθυστέρηση στη λήψη των αποφάσεων θα αποβεί σε βάρος ζωτικών συμφερόντων του Δήμου.

Η παρουσία των Μελών της Ο.Ε κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε έγκαιρα τον γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της  Οικονομικής Επιτροπής

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας