ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:45

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα, διά ζώσης, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την 31η Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 12:45΄, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή ποσού 32.510,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) έτους 2023 (Β΄ κατανομή) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων και κατανομή του παραπάνω ποσού στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας.

2. Κατακύρωση του πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος αιγιαλού πλαζ στη θέση Αιγινήτισσα της Κοινότητας Πέρδικας Αίγινας

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα προκειμένου να διατεθεί το ποσό της χρηματοδότησης στις σχολικές επιτροπές του Δήμου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών τους (πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης) και προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία κατάρτισης του συμφωνητικού για την παραχώρηση τμήματος του αιγιαλού στη θέση Αιγινήτισσα και η προσυπογραφή του από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά (δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share