Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (7 Οκτ. 2022 – 11:00πμ)

Κατεπείγουσα δια Περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αφενός διότι υφίστανται στενά χρονικά περιθώρια για τη διεκπεραίωση του θέματος που θα συζητηθεί και αφετέρου διότι τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης θα  αποβεί σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου μας, την 7η του μηνός Οκτωβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση για την τροποποίηση της υπ’ αριθ. 58/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας (ΑΔΑ:921ΧΩ68-8ΝΣ) κατά το μέρος που αφορά τον καθορισμό της ελάχιστης κατανάλωσης των 8 κυβικών νερού. (Σχετ. η από 30-09-2022 απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ΑΔΑ: ΨΕΜΨΟΡ1Κ-ΙΛΛ ) .

Για το θέμα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικό ενημερωτικό υλικό και παρακαλείσθε μέχρι και την 7 η του μηνός Οκτωβρίου 2022 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ . να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (e-mail) την γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Χρήστο Σκαφιδά, e-mail: skafidas.chris@aeginadimos.gr για τη θέση σας επί του θέματος (πχ. υπέρ, κατά, λευκό).

Τα μέλη τα οποία δεν διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς, στο τηλ. 2297320036 με την γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Χρήστο  Σκαφιδά.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος

Share