Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (25 Απριλίου 2023 – 11:00πμ)

Δια Περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 25η μηνός Απριλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 11:00 π.μ, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση αγοράς οχημάτων από τη Δ/νση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΔΔΔΥ) και έκδοση εντάλματος πληρωμής .

2. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης, προϋπολογισμού έτους 2023 για την καταβολή “επιδόματος παραπληγικών, τετραπληγικών δημοσίου” .

3. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης για τη μεταφορά και εναπόθεση λυμάτων Δήμου Αίγινας στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛΜ) Μεταμόρφωσης της ΕΥΔΑΠ .

Για το θέμα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικό ενημερωτικό υλικό και παρακαλείσθε μέχρι και 2 5 η μηνός Απριλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (e-mail) την γραμματεία της  Οικονομικής Επιτροπής, κ. Χρήστο Σκαφιδά, email: skafidas.chris@aeginadimos.gr για τη θέση σας επί του θέματος (πχ. υπέρ, κατά, λευκό). 

Τα μέλη τα οποία δεν διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς, στο τηλ. 22973 20036 με την γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Χρήστο Σκαφιδά.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share