Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (8 Απρ. 2022 – 10:00πμ)

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 8η του μηνός ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 10:00 π.μ, στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης

1. Περί ορισμού εκπροσώπου για την διοικητική παραλαβή του έργου: “Αναβάθμιση Ελεύθερων χώρων Παιδικών Χαρών Νήσου Αίγινας”.

2. Αποδοχή συμπληρωματικής κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων και κατά προτεραιότητα προς κάλυψη δαπανών θέρμανσης και διαχείριση του ποσού από το Δήμο Αίγινας.

3. Αποδοχή της Γ’ κατανομής έτους 2022 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους .

4. Αποδοχή της κατανομής έτους 2022 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

5. Τροποποίηση ως προς την χρονική παράταση της υπ. αρ. πρωτ. 5732/29.04.2021 σύμβασης για την “Προμήθεια υλικών ύδρευσης και υδρομέτρων για το Δήμο Αίγινας, Ομάδα Β Σωλήνες”.

6. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2022, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4622/2019 (Φ.Ε.Κ. 133/τ. Α΄/07.08.2019).

7. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης, “Προπληρωμής ηλεκτρικής σύνδεσης των εγκαταστάσεων στην δεξαμενή της Πέρανης Σαλαμίνας, στο φρεάτιο εξαγωγής νερού στην Σαλαμίνα, στο  φρεάτιο εισαγωγής νερού στη θέση Λεόντι Αίγινας και στην δεξαμενή νερού στη θέση Κουρέντη Αίγινας, με ηλεκτρικό ρεύμα (ηλεκτροδοτήσεις) με πάροχο την ΔΕΔΔΗΕ, για την άρτια λειτουργία των βανοστασίων/αντλιοστασίων και  ορισμός αρμοδίου υπαλλήλου ως υπόλογου.

8. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης, προϋπολογισμού έτους 2022 για την καταβολή, “Επιδόματος παραπληγικών, τετραπληγικών δημοσίου” και ορισμός αρμοδίου υπαλλήλου ως υπόλογου.

Ο Δήμαρχος Αίγινας και Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής.
Ιωάννης Π. Ζορμπάς

Share