Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (18 Μαΐου 2022 – 13:30)

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 18η του μηνός ΜΑΙΟΥ 2022, ημέρα ΤΕΤΆΡΤΗ και ώρα έναρξης 13:30 μ.μ, στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή έκθεσης προς το Δ.Σ για την πορεία υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου Α΄ Τριμήνου οικονομικού έτους 2022.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση Μελέτης και συγκρότηση των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού δημοσίου διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: Προμήθεια ενός (1) τράκτορα και ενός (1) ημιρυμουλκούμενου με σύστημα  συμπίεσης απορριμμάτων, προϋπολογισμού 230.000,00 € με ΦΠΑ 24% 55.200,00 € ήτοι γενικό σύνολο 285.200,00 €

3. Συγκρότηση των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού δημοσίου διαγωνισμού για την προμήθεια “Συστήματα Διαβαθμισμένης Συμπίεσης για την Αναβάθμιση Κοινοχρήστων χώρων”, προϋπολογισμού 158.720,00 €  συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

4. Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Αίγινας», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

5. Λήψη απόφασης για την παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Ζημιών και Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες Επένδυση και Προστασία Πρανούς στην Επαρχιακή οδό Αίγινας – Πέρδικας στη θέση ‘ ΒΡΟΧΕΙΑ’», συμβατικής δαπάνης 186.985,80 € με Φ.Π.Α.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση αποδοχής φακέλου έργου (Τεχνικά δεδομένα – Προεκτίμηση αμοιβής), την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: “ Ανάπλαση Τμήματος Αρχαίας Ατραπού από Αγία Μαρίνα προς Ναό Αφαίας Νήσου Αίγινας” και την σύνταξη σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίησή της

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου “Πρόληψη και Αντιμετώπιση Ζημιών και Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες Επένδυση και Προστασία Πρανούς στην Επαρχιακή οδό Αίγινας – Πέρδικας στη θέση ‘ ΒΡΟΧΕΙΑ’”

8. Αποδοχή επιχορήγησης για την κάλυψη δαπανών παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης σε οργανωμένες ή μη παραλίες σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 7 του Π.Δ 71/2020.

9. Περί έγκρισης μετακίνησης αιρετού Δήμου Αίγινας εκτός έδρας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share