Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (9/4/2021 – 10:30πμ)

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 09 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 10.30 ́ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Περί έγκρισης του πρακτικού κατακύρωσης, που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης, για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ με Συστημικό αριθ. 104695/2020, για την επιλογή αναδόχου της Προμήθειας υλικών ύδρευσης και υδρομέτρων Εκτιμώμενης αξίας 358.714,64 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

2. Αποδοχή δωρεάς ακινήτων και καταχώρηση αυτών στην περιουσιακή κατάσταση του Δήμου Αίγινας κατόπιν αίτησης των δωρητών.

3. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω Διαρροής.

4. Εξέταση αιτήσεων υδροληπτών του Δήμου για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικό κατάλογο τελών ύδρευσης λόγω λάθους μέτρησης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος

Share