ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΤΤΙΚΗ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 την απόφαση ένταξης του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων Αίγινας» συνολικού προϋπολογισμού 322.000,00€ χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» και από ιδίους πόρους του Δήμου Αίγινας.

Η υπογραφή της Απόφασης Ένταξης πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με την συμμετοχή του Δήμαρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής κ. Δημήτρη Δρόση.

Στην υλοποίηση του εν λόγω έργου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χλόης, όπως εξωτερική θερμομόνωση, θερμομόνωση δώματος κτιρίου, αντικατάσταση κουφωμάτων – υαλοστασίων, αντικατάσταση λέβητα, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και πλήθος άλλων εργασιών.

Ο Δήμαρχος Αίγινας δήλωσε εκ μέρους του Δήμου Αίγινας και της Δημοτικής Αρχής ότι ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, καθώς και τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Μπογιατζή της εταιρείας MEDIASCAPE ΕΠΕ. Με την υλοποίηση του εν λόγω έργου επιχειρούμε την ενεργειακή βελτίωση και την λειτουργική αναβάθμιση των εν θέματι σχολικών κτιρίων.

Share