Διενέργεια προληπτικού ιατρικού ελέγχου από ” Το χαμόγελο του παιδιού ” υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ      Αίγινα 25/1/2017
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                                 απ. 780

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», θα επισκεφτεί την Αίγινα.

 xamogelophoto  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο θα στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς της παιδιατρικής κλινικής του Ιατρείου Εφηβικής Ιατρικής και της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «Τζάνειο», θα πραγματοποιήσει δωρεάν Ιατρικό Προληπτικό Έλεγχο σε παιδιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.
Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά, τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες υπογράφοντας σχετικό έντυπο συγκατάθεσης.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυϊατρείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα ξεκινήσει, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και θα βρίσκεται στο νέο Δημαρχείο Αίγινας ( Οινώνης 3 ) Ώρες λειτουργίας 14:00 έως 19:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής από το 2002, όπου έως και σήμερα έχουν εξεταστεί περισσότερα από 88.000 παιδιά.

Για ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά την δράση που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην Αίγινα, θα μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 2297320045 ( κ. Γιώργος Καλοκέντης ) και 2297320054 ( κα Σοφία Χατζίνα ) στις εργάσιμες ώρες.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Μούρτζης

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας