ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ανακοινωση 5/12/2017

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/2017

Λόγω εξάρσεως στίς εποχιακές ιώσεις που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα , παρακαλούνται οι γονείς των οποίων τα παιδιά παρουσιάζουν σχετικά συμπτώματα κατόπιν και ιατρικής γνωμάτευσης, να κρατούν τα παιδιά στο σπίτι έως ότου υπάρχει αποκατάσταση της Υγείας του παιδιού και στη συνέχεια να προσκομίζουν σχετική βεβαίωση παιδιάτρου.
Το μέτρο αυτό κρίνεται αναγκαίο για την προστασία της υγείας των παιδιών και την εύρυθμο λειτουργία του Σταθμού .
Ευχαριστούμε τούς γονείς για την κατανόηση και την καλή συνεργασία

Εκ της Διευθύνσεως του Δημοτικού παιδικού Σταθμού

Ανακοίνωση 28/7/2017

Κατα την συνεδρίαση της Επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων για τον παιδικό σταθμό ( σχ. ετος 2017-18 ) στις 27/7/2017  έγινε η  εξέταση των  αιτήσεων που έχουν υποβληθεί με πρόγραμμα ΕΣΠΑ  μέσω ΕΕΤΑΑ .  Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν  τηλεφωνικά για να προχωρήσουν στην υπογραφή των  συμβάσεων .

ανακοινωση 10/7/2017
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ –  Τελειώνει στίς  13/7/2017 η προθεσμία που έχει δοθει σε όσους ωφελούμενους VOUCHER  επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στον Δημοτικό Σταθμό του Δήμου για το έτος 2017-18 . Σύμφωνα με την μοριοδότηση που εχει δοθει από ΕΕΤΑΑ θα εισαχθούν οι 20 πρωτοι αφελούμενοι με κριτήριο την μοριοδότησή τους . Από την ΕΕΤΑΑ δεν εχουν χορηγηθεί στον Δήμο τα ονόματα των ωφελουμένων αλλά μόνο ο κωδικός VOUCHER. Κατά συνέπεια η αίτηση στον Δήμο και η προσκόμιση του VOUCHER  με τα στοιχεία ωφελουμένου και παιδιού είναι απαραίτητα για την κατοχύρωση της θέσης σύμφωνα με την μοριοδότηση .

…………………

Πρόσκληση για υποβολή οικ. προσφοράς για μικροφωνική και φωτισμό στον παιδικό Σταθμό για ανάγκες ετήσιας γιορτής λήξης περιόδου

…………………..

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣMΟΥ & ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΙΓΙΝΑ 5/7/2017
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ απ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοσιεύθηκαν σήμερα 5/7/2017 οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων της δράσης “ Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” Παρακαλούμε να διαπιστώσετε μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ αν είστε δικαιούχοι .
Οι οδηγίες της ΕΕΤΑΑ για τούς οφελούμενους είναι :

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας στον Δήμο Αίγινας ( Πρωτόκολλο ) από 6/7/2017 εως και 13/7/2017 σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες .

Η αίτηση σας είναι επίσης υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεστε πλήρως τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας και οτι ¨ η διαδικασιία της σύζευξης είναι ενδεικτική και δεν παράγει δεσμευτικά αποτελέσματα τόσο για τον Φορέα/ Δομή όσο και για τον ωφελούμενο της αξίας τοποθέτησης ( Voucher) “ .
Η εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος
Αικατερίνη Σαλπέα

Share