Ανακοίνωση Σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής από Συλλόγους, Φορείς και Αθλητικά σωματεία για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Ενημερώνουμε ότι όσοι Σύλλογοι, Φορείς και Αθλητικά σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 στο πλαίσιο του εορτασμού για την Επέτειο του ΟΧΙ μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 καλώντας στο Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 2297320013 (ώρες 9:00 – 15:00).

Share

Πρόσκληση Υποβολής Οικονομικής Προσφοράς για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ» (προσφορές έως και 29-Οκτ-2021 και ώρα 15:00) (***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/10/2021 σχετ. διευκρίνηση) (***ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ)

(***Διευκρίνηση κατόπιν ερωτήματος: Σχετικά με τις προδιαγραφές του κωδικού Νο8 της μελέτης με αριθμό 9/2021 του Δήμου Αίγινας, σας γνωρίζουμε ότι πρόκειται για λάδι μηχανής 15/40w ημισυνθετικό. )

Σχετικά έγγραφα:

  1. Πρόσκληση Υποβολής Οικονομικής Προσφοράς (***ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ)
  2. Πρωτογενές Αίτημα
  3. Μελέτη
  4. Υπεύθυνη Δήλωση (περί μη αποκλεισμού)
  5. Υπεύθυνη Δήλωση (ποινικό μητρώο)
Share

Εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid–19 ( 11 – 17 Οκτ. 2021 )

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid – 19 που λάβαμε από τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Γεωγραφική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας για την εβδομάδα από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου 2021 αναφέρονται 30 ενεργά κρούσματα Covid – 19, εκ των οποίων το 1 νοσηλεύεται και τα 29 έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Καλούμε τους νοσούντες να επιδείξουν την ατομική τους ευθύνη, να τηρούν ευλαβικά την καραντίνα τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ιατρών τους.

Καλούμε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να διαφυλάττουν την υγεία τους ως το πολυτιμότερο αγαθό, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους και να αερίζουν τους κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται προς κοινή χρήση.

Εξακολουθεί η ισχυρή σύσταση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας για τον εμβολιασμό όσων δεν τον έχουν πραγματοποιήσει ακόμα.

Share

Μαθαίνουμε Πράσινες Συνήθειες

Το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ) που αποτελεί από κοινού πρωτοβουλία του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) των  Βρυξελλών, σας καλεί να συμμετάσχετε σε ένα ξεχωριστό βιωματικό εργαστήριο, με θέμα:

«Μαθαίνουμε Πράσινες Συνήθειες».

Σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Οργάνωση Γη» και με τη «WWF», σας περιμένουμε όλους στο διαδικτυακό ραντεβού, όπου θα μάθουμε τι είναι η Στρατηγική από το Αγρόκτημα στο Πιάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και συμβουλές για σωστή ανακύκλωση!

Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία:
Γιώργος Κωστάκος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και Συνιδρυτής, Global Governance and Sustainability (FOGGS).

Εισαγωγή στην Αστική Γεωργία
Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γεωπόνος MSc, Οργάνωση Γη.

Πρακτικές και Συμβουλές για Σωστή Ανακύκλωση
Αχιλλέας Πληθάρας, Υπεύθυνος για τα προγράμματα σχετικά με τη μείωση του αποτυπώματος, WWF Hellas.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 17:00-19:30, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “ZOOM”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ*.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Ο σύνδεσμος για το Facebook event βρίσκεται εδώ: https://fb.me/e/7zYkVmb9R.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Τζίνα Αποστολάκη, στο τηλέφωνο: 210 7257110 ή στο e-mail: europe.direct@eliamep.gr.

* Το ΕΛΙΑΜΕΠ ακολουθεί διαδικασίες που είναι εναρμονισμένες με τη νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ 679/2016), την οποία το προσωπικό του ΕΛΙΑΜΕΠ τηρεί  αυστηρά κατά τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.eliamep.gr/terms-of-use-privacy-policy/

Share

Πρόσκληση σύγκλησης Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων  (19-Οκτ.-2021 11:00-13:00)

Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δηλώσεων, στις 19 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 – 13:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 67 παρ. 2 και 5 του Ν.3852/10, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 παρ. 2 και 5 του Ν. 4555/2018 και σύμφωνα με τη με αρ. 163/29-5-2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΚΙΚΑ
1.«Έγκριση πίστωσης δαπάνης ποσού 278,89 ευρώ για την πληρωμή κοινοχρήστων περιόδου Ιανουαρίου 2021 – Σεπτεμβρίου 2021 για το διαμέρισμα α΄ ορόφου που είναι κενό στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 37 στην Αθήνα ».

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΛΑΔΑ
1.«Έγκριση πίστωσης δαπάνης : 1) ποσού 177,00 ευρώ για την πληρωμή κοινοχρήστων περιόδου Νοεμβρίου 2020 – Απριλίου 2020 για το διαμέρισμα α΄ ορόφου που είναι κενό στην οδό Σόλωνος 40 του Κληροδοτήματος Λεονάρδου Λαδά, 2) ποσού 122,00 € για την επισκευή στήλης αποχέτευσης ».
2. «Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος 1ου ορόφου στην οδό Σόλωνος 40 του Κληροδοτήματος Λεονάρδου Λαδά ».
3. «Έγκριση επαναληπτικής προκήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος 1ου ορόφου στην οδό Σόλωνος 40 του Κληροδοτήματος Λεονάρδου Λαδά και σύνταξη νέας ανακοίνωσης με τους όρους εκμίσθωσης ».

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΓΚΙΚΑ
1. «Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος A1 του 1ου ορόφου, εμβαδού 50,76 τ.μ που βρίσκεται στην οδό Δελβίνου 22-24 στην Αθήνα».
2. «Έγκριση επαναληπτικής προκήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος A1 του 1ου ορόφου, εμβαδού 50,76 τ.μ στην οδό Δελβίνου 22-24 στην Αθήνα του Κληροδοτήματος Βιργινίας Γκίκα και σύνταξη νέας ανακοίνωσης με τους όρους εκμίσθωσης».
3. «Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος A3 του 1ου ορόφου, εμβαδού 51,13 τ.μ που βρίσκεται στην οδό Δελβίνου 22-24 στην Αθήνα».
4. «Έγκριση επαναληπτικής προκήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος A3 του 1ου ορόφου, εμβαδού 51,13 τ.μ στην οδό Δελβίνου 22-24 στην Αθήνα του Κληροδοτήματος Βιργινίας Γκίκα και σύνταξη νέας ανακοίνωσης με τους όρους εκμίσθωσης».
3. «Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος A4 του 1ου ορόφου, εμβαδού 73,24 τ.μ που βρίσκεται στην οδό Δελβίνου 22-24 στην Αθήνα».
4. «Έγκριση επαναληπτικής προκήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση του διαμερίσματος A4 του 1ου ορόφου, εμβαδού 73,24 τ.μ στην οδό Δελβίνου 22-24 στην Αθήνα του Κληροδοτήματος Βιργινίας Γκίκα και σύνταξη νέας ανακοίνωσης με τους όρους εκμίσθωσης».

Παρακαλείσθε μέχρι την ως άνω ημέρα και ώρα να ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δηλώσεων την γραμματέα της Διαχειριστικής Επιτροπής, κ. Αναστασάκη Μαρία, e-mail: klirodotimata@aeginadimos.gr για τη ψήφο σας επί του θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό) ως και περί τις τυχόν απόψεις σας επί του θέματος προκειμένου να συμπεριληφθούν στα πρακτικά της συνεδρίασης.
Τα μέλη τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προκειμένου να ενημερωθούν για την εισήγηση και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μαζί μου είτε με την γραμματέα της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων στον αριθμό 22973-20066 .
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις η απόφαση που θα ληφθεί στη διά περιφοράς συνεδρίαση, θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων στην πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση, μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ο Δήμαρχος

Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

Share

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου (20-Οκτ.-2021 18:30)

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 20η του μηνός Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 18:30΄, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, Ερωτήσεις Συμβούλων σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο άσκησης δημοτικού ελέγχου (18:30΄ έως 19:30΄).

1. Εξέταση ανάκλησης άδειας δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 35 στην πόλη της Αίγινας. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος

2. Περί έγκρισης τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχουσες κολώνες της ΔΕΗ για την βελτίωση του εξωτερικού φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων περιοχών της νήσου μας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καραγιάννης

3. Περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 111/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας (ΑΔΑ: Ψ7Ι2Ω68-ΕΤΓ). Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος

4. Περί έγκρισης του Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (ΔΑΟΑ) για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΔΑΟΑ

5. Έγκριση έκτακτης χρηματοδότησης του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας για την κάλυψη της δαπάνης «Εφαρμογή της διπλογραφικής λογιστικής μεθόδου και την έκδοση των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2020 και 2021 (σχετ. η υπ’ αριθμ. 194/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής). Εισηγητής ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

6. Διατύπωση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Ίδρυση νέας πλωτής μονάδας εκτροφής θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων σε θαλάσσια έκταση 10 στρεμμάτων και ετήσιας δυναμικότητας 150 τόνων που θα προκύψει από διάσπαση τμήματος υφιστάμενης πλωτής μονάδας εκτροφής έκτασης 20 στρεμμάτων». Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος

7. Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου για την συμμετοχή τους στα σχολικά συμβούλια των σχολικών μονάδων της νήσου μας. Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Θεριανός

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Στυλιανός Θεριανός

Share

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (19-Οκτ-2021 10:00πμ)

Σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), την 19 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 10:00΄ π.μ για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση μελέτης και συγκρότηση των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού δημοσίου διαγωνισμού για την προμήθεια “Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων Αίγινας”, προϋπολογισμού 672.000,00 € συμπεριλαμβανομένου 
και του ΦΠΑ 24%.

2. Έγκριση πρακτικού ΙΙ του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο : “Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών δρόμων στην έδρα του Δήμου Αίγινας”.

3. Παράταση της αριθμ. πρωτ. 15522/26-10-2020 σύμβασης για την Μεταφορά απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία του Δήμου Αίγινας για το έτος 2020-2021, από την ημερομηνία λήξεως και για χρονικό διάστημα έξι μηνών ή  μέχρι εξάντλησης των δρομολογίων ή ολοκλήρωσης της διαδικασίας του νέου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

4. Αποδοχή της Ι΄ κατανομής έτους 2021 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους.

5. Αποδοχή της Συμπληρωματικής Ι΄ κατανομής (μηνός Οκτωβρίου) έτους 2021 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου ή και την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του.

6. Έγκριση απόφασης του Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας που αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του για το οικονομικό έτος 2021.

7. Έγκριση διαγραφής από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης οφειλετών του Δήμου μας ως εκ παραδρομής χρέωση οφειλής.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος

Share

Εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid–19 ( 4 – 10 Οκτ. 2021 )

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid – 19 που λάβαμε από τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Γεωγραφική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας για την εβδομάδα από τις 4 έως τις 10 Οκτωβρίου 2021 αναφέρονται 21 ενεργά κρούσματα Covid – 19, εκ των οποίων το 1 νοσηλεύεται και τα 20 έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Καλούμε τους νοσούντες να επιδείξουν την ατομική τους ευθύνη, να τηρούν ευλαβικά την καραντίνα τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ιατρών τους.

Καλούμε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να διαφυλάττουν την υγεία τους ως το πολυτιμότερο αγαθό, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους και να αερίζουν τους κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται προς κοινή χρήση.

Εξακολουθεί η ισχυρή σύσταση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας για τον εμβολιασμό όσων δεν τον έχουν πραγματοποιήσει ακόμα.

Share

Δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Σας ενημερώνουμε ότι από την 1η Οκτωβρίου 2021 είναι ενεργή για δεύτερη φορά η ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης τετραγωνικών tetragonika.govapp.gr του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρακαλούμε όλους όσοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στις απαραίτητες διορθώσεις τετραγωνικών μέτρων ακινήτων – οικοπέδων να το πράξουν προς αποφυγή επιβολής προστίμων στην περίπτωση μεταβίβασης των ακινήτων ιδιοκτησίας τους.

Share

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (12 Οκτ. 2021 – 10:00πμ)

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence ( www.epresence.gov.gr ), την 12 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 10:00΄ π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Έγκριση μελέτης και συγκρότηση των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού δημοσίου διαγωνισμού για την προμήθεια “Συστήματα Διαβαθμισμένης Συμπίεσης για την Αναβάθμιση Κοινοχρήστων χώρων” , προϋπολογισμού 158.720,00 € συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%.

2. Έγκριση της 103/2021 αποφάσεως του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. Αίγινας που αφορά Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση της αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

3. Ορισμός μελών επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού κατόπιν κλήρωσης του έργου με τίτλο: “Επισκευή και Ανακαίνιση Παιδικού Σταθμού Χλόης”, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 221 του ν. 4412/20216 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4782/2021.

4. Παράταση προθεσμίας της προμήθειας με τίτλο: “Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών ποσίμου νερού της νήσου Αίγινας”.

5. Εντολή προς τον δικηγόρο Πειραιά κ. Κ. Λ. για την δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, κατόπιν μηνύσεως του Αντιδημάρχου, κατά του Ν. Ζ., κατά τη δικάσιμο της 13ης/10/2021 και σε οποιαδήποτε μετ΄ αναβολήν ορισθησομένη.

6 . Εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης υπέρ του Δήμου Αίγινας άνευ προσαυξήσεων.

7. Αποπληρωμή ρυθμίσεων ύδρευσης υπέρ του Δήμου Αίγινας άνευ προσαυξήσεων.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς

Share

16η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας, ενημερώνει τις ωφελούμενες οικογένειες ότι από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 (εκτός Σαββατοκύριακου) και ώρες 9:30 με 14:30 θα πραγματοποιηθεί η 16η διανομή τροφίμων στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου (δίπλα στην ψαραγορά).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Κατόπιν υποδείξεως του Υπουργείου Υγείας για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ενάντια στον COVID-19 και την αποφυγή μετάδοσης του, ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 22970 26982.

Share