Επιτυχημένη η δράση  της δωρεάν εξέτασης ασθενών από κλιμάκιο του Νοσοκομείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΙΓΙΝΑ 18/10/2016

Εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τους Δημότες της Αίγινας είχε η πρωτοβουλία της δωρεάν εξέτασης ασθενών από κλιμάκιο του Νοσοκομείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ που ανέλαβε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης σε συνεργασία με την Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Ευαγγελία Γελαδάκη .
Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/10/2016 από 10.00 εως 15.00
Τριακόσιοι ασθενείς προσήλθαν και εξετάστηκαν από τους Ιατρούς ( 21 ειδικότητες ) του Ευαγγελισμού ενώ πραγματοποιήθηκαν επίσης μικρο-επεμβάσεις

Συντονιστής του κλιμακίου των ιατρών ήταν ο Διευθυντής Αξονικού τομογράφου στον Ευαγγελισμό και αντιπρόεδρος των ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτριος Χονδρός , μελη του οποίου Οργανισμού συνόδευσαν το κλιμάκιο των ιατρών στην Αίγινα .
Κατά την διάρκεια των εξετάσεων στο Κέντρο Υγείας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των στελεχών ΑΧΕΠΑ στην πόλη της Αίγινας , στην Πέρδικα , στη Μονή Αγίου Νεκταρίου και στον Ναό Αφαίας με την φροντίδα του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου

Μετά το πέρας των εξετάσεων οι Ιατροί και τα στελέχη ΑΧΕΠΑ παρακάθησαν σε γεύμα σε παραλιακό κέντρο που παράθεσε η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της .
Ευχαριστούμε επίσης την Κοινοπραξία πλοίων Σαρωνικού  και την εταιρεία Leve Ferries – IONIS   για την ευγενική προσφορά τoυς  στην δωρεάν μετακίνηση των ιατρών και του πούλμαν μετακίνησής τους από Πειραιά στην Αίγινα .

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας