Πρόσκληση επανάληψης 2ης ματαιωθείσας συνεδρίασης Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων

Βαθμός προτεραιότητας: ΕΠΕΙΓΟΝ

κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Αίγινας,
ως μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων,
κ. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Αίγινας,
Βαθέος, Κυψέλης και Μεσαγρού
κ. Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας

 

Μετά την ματαίωση των κατά την 26η Νοεμβρίου και την 22η Νοεμβρίου 2019 προγραμματισμένων συνεδριάσεων της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων, ύστερα από τις αριθμ. πρωτ. 34/22-11-2019 και την αριθμ. πρωτ. 33/18-11-2019 προσκλήσεων συνεδρίασης αντίστοιχα, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείστε να προσέλθετε σε νέα συνεδρίαση την 2η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00΄ που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα (Χρ. Λαδά 1) στην πόλη της Αίγινας, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στον πίνακα θεμάτων των προηγούμενων προσκλήσεων που είναι τα εξής:

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΑΡΣΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΪΔΟΥ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων και καταγόμενων από την Αίγινα).

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων καταγόμενων από πατέρα και μητέρα Αιγινήτες και που διαμένουν στην Αίγινα).

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Π&Α ΚΑΠΠΟΥ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με τη μη εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο τους τριών κοριτσιών στερούμενων οικονομικών πόρων καταγόμενων από την Αίγινα και που διαμένουν στην Αίγινα)

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΛΑΔΑ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο του ενός κοριτσιού στερούμενου οικονομικών πόρων και καταγόμενο από την Αίγινα)

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΗ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με εκτέλεση σκοπού έτους 2020 του Κληροδοτήματος (οικονομική ενίσχυση φοιτητών Ιατρικής που θα φροντίζουν για την Αίγινα)

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΓΚΙΚΑ
1. Έγκριση δαπάνης ποσού 50,00 € για την πληρωμή δικαστικού επιμελητή προκειμένου να επιδόσει την αγωγή που ασκήθηκε κατά του Γιαννίρη Ηρακλή πρώην μισθωτή του διαμερίσματος της οδού Δελβίνου 22 για οφειλόμενα μισθώματα προς το κληροδότημα

Σημειώνεται ότι η η Διαχειριστική Επιτροπή των Κληροδοτημάτων του Δήμου Αίγινας – που αποτελείται από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δήμαρχο ως Πρόεδρο – δύναται να λάβει αποφάσεις εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν τουλάχιστον το 1/3 τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών της,
σύμφωνα: α) με την παρ. 3 του άρθρου 96 του Ν. 3463/2006 << Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας >> που ορίζει ότι : <<Αν μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις το συμβούλιο δεν έχει απαρτία, συνεδριάζει ύστερα από τρίτη πρόσκληση και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που είχαν εγγραφεί στην αρχική ημερήσια διάταξη, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το 1/3 τουλάχιστον των μελών του…>>, β) την παρ. 3 του άρθρου 7 της με αρ. 120/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας <<Κατάρτιση Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας >> που ορίζει ότι : <<Αν μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις το συμβούλιο δεν έχει απαρτία, συνεδριάζει ύστερα από τρίτη πρόσκληση και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που είχαν εγγραφεί στην αρχική ημερήσια διάταξη, εφόσον τα μέλη που είναι παρόντα αποτελούν το 1/3 τουλάχιστον των μελών του…>> .

Ο Δήμαρχος

Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΖΟΡΜΠΑΣ

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας