Απονομή Βραβείων Αυτοδιοίκησης 2017  –  Επίδοση τιμητικής πλακέτας από τον Δήμαρχο Αίγινας 

Δήμος Αίγινας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                Αίγινα 7/12/2017

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης παρευρέθηκε στην εκδήλωση απονομής Βραβείων Αυτοδιοίκησης που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης στις 6/12/2017   και επίδωσε την τιμητική πλακέτα στο Σώμα Ε.Μ.Α.Κ. την οποία  παρέλαβε ο Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης ( σχετική φωτο )

παραθέτουμε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ . ( Σχετικό video  μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/F_ks3QpGZKA

…………………………………………

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκίνηση και έντονα συναισθήματα στην φετινή Απονομή των Βραβείων Αυτοδιοίκησης στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης

 

Σε μια σεμνή τελετή, που πλημμύρισε από συγκίνηση και έντονα συναισθήματα για 5η συνεχή χρονιά, δόθηκαν τα Βραβεία Αυτοδιοίκησης.

Στον εμβληματικό χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Π.Ε.Δ.Α. τίμησαν τους συναδέλφους τους Δημάρχους με πολυετή θητεία στην Αυτοδιοίκηση, ως και πρόσωπα και φορείς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες, στο Κοινωνικό Σύνολο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η βράβευση των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΜΑΚ, ιδιαίτερα επίκαιρη λόγω των πρόσφατων καταστροφών, ενώ αισθήματα αλληλεγγύης και αναγνώρισης προς το δοκιμασμένο λαό των νησιών μας, πλημμύρισαν το πλήθος των παρισταμένων, με την ομιλία του Δημάρχου Λέσβου κ. Σπ. Γαληνού, που παρέλαβε και την σχετική πλακέτα.

Την τελετή άνοιξε η διακεκριμένη σολίστ πιάνου κα Μιμή Ρουφογάλη και ο βαρύτονος κ. Κωνσταντίνος Καριώτης, μ’ ένα μουσικό καλωσόρισμα που «έδεσε» απόλυτα με την ποιότητα του χώρου και της εκδήλωσης.

Οι τιμώμενοι Δήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της ΕΝ.Δ.Α. κ. Παύλο Καμάρα και τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. κ. Νίκο Σαράντη και τα Δ.Σ. των δύο (2) Ενώσεων για την άψογη, όπως την χαρακτήρισαν και ιδιαίτερα τιμητική γι’ αυτούς εκδήλωση.

Τιμήθηκαν οι εξής :

  • Για την Κοινωνική τους προσφορά

Δήμο Λέσβου

– κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Πρόεδρο Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

 

  • Για την στήριξη του στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης

κ. Άγγελο Κότιο, Πρύτανη Πανεπιστημίου Πειραιά

 

  • Για την πολυετή προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση (5 θητείες)

κ. Κωνσταντίνο Μακρυνόρη, πρ. Δήμαρχο Βιλίων

κ. Στεργίου Δημήτρη, Δήμαρχο Πεντέλης

κ. Βασίλειο Ξύδη, πρ. Δήμαρχο Παπάγου

– κ. Χαράλαμπο Σκούρτη, πρ. Δήμαρχο Χολαργού

κ. Νικόλαο Παπαμικρούλη, πρ. Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας

– κ. Βασίλειο Τζιλάβη, πρ. Δήμαρχο Νέας Μάκρης

 

Τιμής ένεκεν

  • Για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους

Σώμα Ε.Μ.Α.Κ. (την πλακέτα παρέλαβε ο Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης)

Σώμα Πυροσβεστικής (την πλακέτα παρέλαβε ο Υποστράτηγος Κων/νος Γιόβας)

 

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός κ. Γ. Μπαλάφας, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Τομεάρχης Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδης, ο κ. Μ. Οθωνας εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ., ο κ. Κ. Κατσίκης, βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο επί τιμή εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου, οι Γραμματείς Αυτοδιοίκησης και Κοινωνικών φορέων της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης και κ. Ζ. Ράπτη αντίστοιχα, ως και πλήθος ενεργών και διατελεσάντων Δημάρχων και προσωπικοτήτων.

 

Στο τέλος της βράβευσης, ο κ. Π. Καμάρας ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την κα Άννα Παπαϊακώβου, δικηγόρο, που παρουσίασε τις βραβεύσεις, καθώς και τις κυρίες Κάλυ Αναγνωστοπούλου, Βικτωρία Καλονάρου, Μαρία Φρατζέσκου και Ελίνα Μακρυνόρη για όλη τη διοργάνωση

…………………….

περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας